НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВПРОВАДЖЕННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ У СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Горяна, Лариса Григорівна (Педагогічна освіта: Теорія і практика. Психологія. Педагогіка., 2015)
У статті автор представляє науково-методичні уявлення щодо розв’язання науково-методичної проблеми організації управління впровадженням здоров’язбережувльних технологій у системі інститутів післядипломної педагогічної освіти, розкриває сутність створення насиченого освітнього простору, адаптивного управління якісними процесами підвищення кваліфікації з урахуванням особливостей і специфіки збереження здоров’я усіх учасників навчально-виховного процесу.